EXPRESS WAX

EXPRESS WAX

EXPRESS WAX

Bejelentkezéshez kötött szolgáltatásaink

Arcbőrünk szerkezete idővel romlik

Veszít feszességéből, ráncok, foltok, hegek, értágulatok tarkíthatják, melyektől önbizalmunk csökken, és már nem szeretünk közelről a tükörbe nézni.

Szerencsére ezt ma már nem kell elfogadnod! Kozmetikánk teljes körű bőrmegújításban tud részesíteni, bármely probléma esetén. Legyen szó akár kisebb, akár nagyobb bőrpanaszról, nálunk megtalálod a megfelelő megoldást!

Magas hatóanyag tartalmú termékek és számos gépi kezelés szolgálja bőröd hosszútávon is tökéletes állapotát.

Ha bizonytalan vagy a számodra legmegfelelőbb megoldással kapcsolatban, kérd bátran kozmetikusaink segítségét!

Arctisztítás

Serdülő korban illetve hormonbetegség esetén előzetes bőrdiagnosztizálással állapítjuk meg a tisztítás gyakoriságának szükségességét (általában egy-, kettő- vagy háromhavonta szükséges)

Kevésbé problémás bőrök esetén évente két alkalommal elégséges az arcot kitisztítani. Tavasszal és ősszel ideális, hogy előkészítsük ezzel a pórusainkat a nyári fokozottabb izzadás és téli fokozottabb faggyútermelés megfelelően történő kiürítésére. Ezzel a későbbi problémás bőr kialakulását elkerülve.

Mikrodermabráziós hámlasztás

4 alkalmas kúrában javasolt

Fényvédő használata kötelező a kezelések alatt és utána még egy hétig

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolási módszer, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el, ezzel jelentősen felgyorsítva az új bőrsejtek kialakulását. Kúraszerűen alkalmazva látványos bőrmegújulás zajlik le, melynek eredményeképp csökkennek a bőrhibák, feszesebb, üdébb, élettel telibb arcbőr alakul ki.

Rádiófrekvenciás Zsírbontás testtekercseléssel

Testünk zsírsejtjeinek száma nem változik életünk során, nem szaporodnak, csupán méretük változik az eltárolt zsír mennyiségétől függően.

A rádiófrekvencia hatásmechanizmusa a következő: A zsírsejtekben található zsírt megolvasztja és a zsírsejt falát megbontja, ezáltal a zsír folyékony halmazállapotban kiszivárog a szövetbe, ahonnan a vesén és a májon keresztül a test normál anyagcsere folyamatával kiválasztódik.

Arcmasszázs

Arcmasszázskor magas hatóanyag tartalmú krémeket juttatunk be, miközben stimuláljuk az arc izmait. Ezáltal kettős hatás érvényesül, így feszesebb és tápanyagban gazdagabb arcbőrt kapunk eredményül.

Fülbelövés

Számtalan fülbevalóból választható, az ár tartalmazza az egy pár fülbevalót, a belövést és az utóápolót

Rádiófrekvenciás ránctalanító kezelés

Az idő múlásával az arcon egyre több és egyre mélyebb ráncok jelennek meg, illetve csökken a bőr rugalmassága. A rádiófrekvencia ezt hivatott visszaállítani. A kezelés eredményeképpen újraindul bőrünkben a rostképződés, ezáltal belülről töltődik fel, ami sokkal tartósabb megoldáshoz vezet, mintha csak kívülről kapná meg a tápanyagokat.

Ultrahangos kezelések

Ultrahanggal vízben és zsírban oldódó hatóanyagokat tudunk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. A segítségével bejuttatott hatóanyagok gyorsabban érnek a sejthártyán keresztül a sejtek belsejébe, így gyorsabban és hasznosabban fejtik ki a hatásukat.

Szempilla Lifting

Jelentősen dúsabbnak és hosszabbnak tűnő ragyogó szempillasort eredményez, mely akár 6-8 hétig is tart.